Quirky Sundays Antik & Vintage
Varenr.:525571

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 10, der var den store test op til Apollo 11 månelandingen i 1969.

Kontakt udstiller

Varebeskrivelse:

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 10 månemissionen i maj 1969. På billedet ses Apollo 10's kommandomodul Charlie Brown over månens bagside. Billedet er taget af astronauterne Thomas P. Stafford og Eugene A. Cernon, der befinder sig i månelandingsmodulet, Snoopy. Inden i Charlie Brown (billedet) sidder astronauten John W. Young.

Apollo 10 var den store test op til Apollo 11 månelandingen i juli 1969, og den 22. maj 1969 var Apollo 10's månelandingsfartøj nede i en højde på 15.400 meter over Månens overflade.

Mål: 27,80 x 35,40 centimeter.

Forsendelsen sker via PostNord til 150 kr. uanset, hvor mange farveoffsetfotos, man bestiller. Sendes typisk på onsdage.

Dette farveoffsetfoto er en del af stort parti originale farveoffsetfotografier fra den amerikanske rumadministration, NASA, under forløbet af Apollo-programmet i 1960'erne og 1970'erne, som vi har fået hjem.
Farveoffsetfotografierne, som består af 40 forskellige billeder, hvoraf du finder de andre på Quirkysundays.dk, er lettere beskadiget - ofte på grund af fugt, buk på hjørner eller områder med misfarvning - så kig godt på billederne. Priserne veksler, blandt andet efter standen, og de vil typisk se fantastiske ud i rammer.
Udstiller
Besked fra udstiller

Der er for lidt plads til de skæve indslag i en ofte travl og hæsblæsende hverdag. Derfor gør vi os umage med at finde og præsentere et vist mål af pudsige eller sjove ting, der kan overraske eller få dig til at smile.

Quirky Sundays er en onlineshop, og du kan besøge os på http://www.quirkysundays.dk

Adresse: Houvej 74, 5953 Tranekær (skiftende åbningstider efter aftale)