Opslagstavlen

På denne side kan De sætte et opslag til udstillerne på antikvitet.net, hvis de ikke fandt hvad De søgte.
Kun udstillerne på antikvitet.net kan få adgang til Deres personlige oplysninger
Vi køber
  Emne Beskrivelse
Sælges Relief fra Bing og Grøndahl med motivet "Efterår" Dette relief eller denne platte fra Bing og Grøndahl er fra 1970-1982 og er af den berømte billedhugger Bertel Thorvaldsen.

Det er en af fire motiver, hvor Thorvaldsen skildrer de fire årstider samt mandens fire stadier i livet (Barndom, ungdom, manddom og alderdom). I dette tilfælde er der tale om Efterår og manddom. Motivet er fra 1836, hvor Thorvaldsen skabte det i Rom og findes i dag flere forskellige steder, f.eks. på Christiansborg.

Relieffet/Platten er ca. 14,1 cm i diameter og er udført i Biscuit (Uglaseret porcelæn). Standen er perfekt uden afslag og skår mv. Der er tale om en første sortering. Det er en rigtig flot genstand, der også kan hænges på væggen, da den har ophæng.

Stemplet er Bing og Grøndahls klassiske tårne, der er hugget ind i bagsiden.

Jeg ligger også inde med "Barndom"/"Forår", der er en af de andre motiver i serien. Der er altså mulighed for, at lave en handel på begge. Yderligere info ved henvendelse.
Købes Jutrem Holmegaard Ønsker å kjøpe signerte Jutrem vaser,produsert ved Holmegaard eller Hadeland
Købes Låg til musselmalet eddikekande nr 1180 Hej. Jeg søger og vil gerne købe låg til Royal Copenhagen musselmalet eddikekande nr. 1180
Sælges gamle møbler Hej, stor med en masse gamle møbler, og håber på i kunne være interesseret i nogle af det ?
Foto: 1 2 3 4 5 6 7
Sælges Royal Copenhagen chokoladekande Royal Copenhagen #Musselmalet Halvblonde #chokoladekande
Dek nr 1/#507
Produceret i år 1898-1922
1 sortering
Højde 21 cm
Meget pæn og velholdt stand, ingen skår

Billeder kan mailes

Kom med realistisk bud
Købes Pixie nisse Jeg søger nissepigen med julebuk
Sælges Hugo Grün antik ring med granat sten (HGR 830S) En smuk antik HGR ring med en stor granat i midten, og 15 små granat sten omkring den store. 830S. Noget nogen søger?
Sælges Stentøjsvase B&G KJØBENHAVN DANMARK SIGNERET CHR-P H136
HØJDE 17 cm Fin stand
Sælges Stentøjsvase Stentøjsvase B&G tre tårne KJØBENHAVN DANMARK
signeret CRH-P Nummer H 136. Fin stand
Højde 17 cm
Sælges kurant kunst Jeg har en vase, Royal Copenhagen, kurant kunst fra 1900.
Er det noget i er interesseret i?
Sælges Thorvaldsen relief/Platte for BG i biscuit Relief/Platte fra Bing og Grøndahl med motivet "Forår"/"Barndom" af Bertel Thorvaldsen!

Dette relief (Platte om man vil) fra Bing og Grøndahl er fra 1970-1982 og er af den berømte billedhugger Bertel Thorvaldsen.

Det er en af fire motiver, hvor Thorvaldsen skildrer de fire årstider samt mandens fire stadier i livet (Barndom, ungdom, manddom og alderdom). I dette tilfælde er der tale om forår og barndom. Selve motivet er fra 1836, hvor Thorvaldsen skabte det i Rom og findes i dag flere forskellige steder som f.eks. på Christiansborg.

Relieffet/Platten er ca. 14,1 cm i diameter og er udført i Biscuit (Uglaseret porcelæn). Det er i perfekt stand uden afslag og skår mv. Der er her tale om en første sortering. Det er altså en rigtig flot genstand, der også kan hænges på væggen, da der er ophæng.

Stemplet er Bing og Grøndahls klassiske tårne og er hugget ind i selve relieffets bagside.

Iøvrigt ligger jeg også inde med "Mandom"/"Efterår", der er en af de andre motiver i serien. Der er altså mulighed for, at lave en handel på begge. Yderligere info ved henvendelse skulle det have interesse.
Sælges skab Har lige købt et sommerhus hvor dette skab står.
Kan ikke få plads til det
Måske I kunne være interesseret? Kan se I har haft et som I havde malet😊
Foto: 1 2
Sælges Louis XVI Style French Bronze vægur Har arvet dette Louis XVI franske bronze vægur, Som jeg har kunne finde frem til på nettet, blev de lavet i 1855, ved dog ikke præcis hvor gammelt dette er. Men da det desværre ikke er et ur der passer helt ind i min stil eller lejlighed, vælger jeg at sælge det.

Der er mangler 2/4 skruer bag på og det har lidt slitage på det mørke emalgen rundt om (se billede)
samt det har en gravering på bag coveret.

Uret fungerer helt normalt og kan trækkes op uden problemet. Det viser rigtig tid og ringer ved hvad halve og hele time.

Jeg har fået det vurderet hos bruun-rasmussen til 4000kr.

Mål: 60cm høj, 27cm bred, 9cm dyb


Pris: 3500 (eller fornuftigt bud)

billeder på DBA: (Link vises for udstillere).
Sælges Lyngby vaser fra 1936 Jeg har 3 lyngby vaser frs 1936 i størrelserne 38 cm, 30 cm og 25 cm, som jeg gerne vil sælge videre.
Købes Holmegaard cabernet champagne stor Det skal være størrelsen større end 29 cl :)
Sælges Korinth-Vase fra Holmegaard/Royal Copenhagen Vasen, kaldet Korinth, er et resultat af en fusion mellem Holmegaard og Royal Copenhagen og er designet af Anne Grethe Halling-Koch i 1997.

Standen er perfekt og de 25 år er der ikke videre spor af. Vasen er i første sortering. Alt i alt er der altså tale om en vase i absolut topkvalitet.

Med sine 40 centimeter i højden er vasen både egnet til brug såvel som til ren dekoration. Den kan således både udsmykke for sig selv eller stå med blomster. Dertil gør den sig godt både i et hjørne på gulvet, som udsmykning på et bord eller som det centrale dekorative element på en kommode, skænk osv.

Den hvide farve og den smukke form, der har et tvist af mere eksotiske himmelstrøg over sig, gør den også velegnet i enhver indretning.

En flot vase der tager sig ud fra sit bedste.
Sælges Royal Copenhagen Copenhagen skål nr. 2800/2559 Denne flotte og søde skål er fra Royal Copenhagen. Den er med motiv af en snerle med blå blomster. Glasuren er underglasur og har en tone af både blå og hvid, hvilket giver et fredfyldt og roligt udtryk.

Skålen er helt tilbage fra 1968, men trods de 54 år, er standen helt perfekt.

Med sine ca. 18,5 cm. I diameter og ca. 4 cm. I højden kunne man også betegne den som et mindre fad. Den fungerer derved også godt i flere forskellige funktioner: Som skål med søde sager, som fad med kager, anrettet med en lille portion havregryn eller yoghurt osv. Selvfølgelig er den også dekorativ og kan pynte både som en del af et stilleben eller som selve det centrale element. Grundet de rolige farver fungerer den desuden i enhver indretning.

Flot, funktionel, i perfekt stand og i første sortering.
Købes Bjørn Wiinblad Lysestage "Rosalinde" Gold 195 mm
Købes Wegner GE 280 Søges, lige modul eg
Sælges Johannes Larsen jule nummer Hvad vil du give for Johannes Larsens jagttiendes julenummer 1952 nr - 51, 1959 - 72
1955 -55 1954 - 54
1958- 1960
Foto: 1 2 3 4