Opslagstavlen

På denne side kan De sætte et opslag til udstillerne på antikvitet.net, hvis de ikke fandt hvad De søgte.
Kun udstillerne på antikvitet.net kan få adgang til Deres personlige oplysninger
Vi køber
  Emne Beskrivelse
Købes Grøn Heiberg Lampe Jeg er interesseret i at købe en grøn Heiberg lampe.
Købes Armring Sterling Hans Hansen Hans Hansen.Oplukkelig armring af sterling sølv. 6 x 5 cm invendigt mål.
ønskes. Der skal fremsendes billeder af armringen.
Sælges Gamle glas 17-1800tallet 5 glas afbilledet i Harald Roesdahls bog : Gamle glas og karafler overvejes at sælges af min mor. Der tale om nr 9a, 13a, 32c, 33c samt 37. Er der nogen der vil byde ind på disse?
Sælges Bjørn Wiinblad vase En sjældnere gammel vase med motiv i guld fra Bjørn Wiinblad fra Rosenthal. Vasen er flad og har en let rund facon. På vasen er en dame, der holder to store solsikker i hver hånd ud fra kroppen. Markeret under bunden står der 2666 (trykt i selve porcelænet). Standen er velholdt - ingen skår, revner eller lignende. (Breden er 24 cm på det bredeste sted, og den er 22 cm høj.)
Billeder kan sendes.
Sælges Mokkakopper København Porcelæensmaleri merket K P M Anatgelig fra 1900 tallet
Købes Nøgle til Rungstedlund skænk Jeg har en Rungstedlund skænk, men har desværre mistet nøglen!! Er der nogen, der har en nøgle, som jeg kan være heldige at få en kopi af??
Købes Georg Jensen Caravel stål Sauceske i Caravel stål søges.
Købes Tesi, herregård Jeg søger en Tesi af mærket Herregård i sølv
Sælges kinesisk porcelæn Vi har 2 stykker japansk arita porcelæn, som er dateret til omkring 1800. Vi vil gerne sælge. Sender gerne billeder
Sælges Tranekær sofabord Tranekær egetræsbord mosaik sælges. Pæn stand
Købes Lauritz Jensen bronze figurer jeg søger Lauritz Jensen evt. bytte med andre Lauritz Jensen figurer.
Købes Rörstrand sukkerskål Sukkerskål med låg fra Rörstrand Ostindia stellet efterlyses
Købes Pk80 Daybed søges Gerne patineret.
Købes Middagsknive National ns30 sølvplet - 12 stk.
Købes Vintage Furnivals LTD Empire England Jeg søger Vintage Furnivals LTD Empire England, kontakt venligst, hvis I har eller kender nogen, som kunne have disse tallerkner.
Købes Svale RC 2374 Svale royal Copenhagen nr 2374 købes
Købes Prospekt af Aalborg fra Skansebakken i Nørresundby Er på jagt efter I.C. BRUUN "Prospect af Aalborg seet fra Sundby Skandsebakker", som er et litograferet prospekt af Aalborg set fra Nørresundby. Prospektet er trykt af I.W. Tegner & Kittendorff efter tegnet forlæg af I.C. Bruun, København (c. 1860).
Købes Royal Copenhagen Løve Pia Langelund for Royal Copenhagen. Figur i form af løve, udført i sort farvet bisquit porcelæn, mrk. Pia Langelund. H. 41 cm. 1 Sort. Pia Langelund for Royal Copenhagen. Figur i form af løve, udført i sort farvet bisquit porcelæn, mrk. Pia Langelund. H. 41 cm. 1 Sort.
Købes Bucka & Nissen tallerkner Jeg kender ikke navnet på stellet, men tallerkner er hvide, med mønstret guldkant. Mailer gerne billede
Købes Plakat Sikker Hansen - Plakat "meet you in Denmark"