Opslagstavlen

På denne side kan De sætte et opslag til udstillerne på antikvitet.net, hvis de ikke fandt hvad De søgte.
Kun udstillerne på antikvitet.net kan få adgang til Deres personlige oplysninger
Vi køber
  Emne Beskrivelse
Sælges Holmegaard Twist, Sandblæst Holmegaard Glasværk, Twist/Amager, sandblæst, bestående af seks øl- eller rødvinsglas. H 19cm.
Sælges Holmegaard te- og kaffeglas Holmegaard glaskopper: 2 stk tekopper 11cm, 10 stk kaffekopper 9.5cm, 1 flødekande og 1 sukkerskål m. låg. Giv et bud, hvis du er interesseret i at købe det.
Sælges Holmegaard vinglas Anette Jeg har 89 Holmegaard glas af typen Anette. 12xvand, 13xøl, 12xgrønne hvidvin, 16xrødvin, 2xstore rødvin, 22xportvin, 12xsnapseglas. Dem vil jeg gerne sælge. Giv et bud
Sælges spisestel frijsenborg / kaffestel grøn rose jeg har spisestel i Frijsenborg .og så har jeg kaffestel i grøn rose .og et ukendt stel alt dette vil jeg gerne vil sælge til højest bydende .men ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig. er det noget i kan vurdere for mig og evt: sælge for jeg har ikke pladsen til det mere og jeg bruger det aldrig da jeg er alene nu .er der evt: nogen som kunne komme og vurdere det for mig
Købes Anker Guldanker ca3cm
Købes Otto Brauer vase Otto Brauer vase , hvid med orange overfang, højde 25- 26 cm.
Købes Kopper + underkopper Royal Copenhagen. Motiv DDL logo "Det Danske Luftfartsselskab" blåt musdelmalet med en måge i midten.
Købes Abstrakt søholm figure 1960 Lavet af Børge Jørgensen , de kan være svære at læse stempel på , jeg ligger inde med billeder, som kan ses på Pinterest under Børge jørgensen
Sælges PK 20 stole 2 stk som nye i sort lædder med nækkehynde.
Købt igennem den blå avis.
De er umærkede. Pris 9.900 kr pr. stk. Sælges helst samlet.
Købes Sodavandsglas Jeg søger gamle sodavandsglas fra Holmegaard gerne blå og grønne
Købes antik Jugendstil   Ved huskjøp fikk vi lamper som virker som antik Jugendstil.
Om dere kunne hjelper oss hvordan vi finner ut verdien /alderen og hvordan selges slik?
Foto
Sælges Royal Copenhagen Lampe med tulipaner på
Sælges B&G kopper Hej jeg har et sæt til 12 af b og g porcelæn kopper, underkopper og kage tallerkener samt en sovsekande. Til salg Har dette nogen interesse?
Sælges Arne Ingdam Vi har del Arne Ingdam stentøjs figurer, er der nogen som har interesse i at købe dem?
Købes mitra skubopper rustfrit stål, Georg Jensen mønster
Købes Grøn Heiberg Lampe Jeg er interesseret i at købe en grøn Heiberg lampe.
Købes Armring Sterling Hans Hansen Hans Hansen.Oplukkelig armring af sterling sølv. 6 x 5 cm invendigt mål.
ønskes. Der skal fremsendes billeder af armringen.
Sælges Gamle glas 17-1800tallet 5 glas afbilledet i Harald Roesdahls bog : Gamle glas og karafler overvejes at sælges af min mor. Der tale om nr 9a, 13a, 32c, 33c samt 37. Er der nogen der vil byde ind på disse?
Sælges Bjørn Wiinblad vase En sjældnere gammel vase med motiv i guld fra Bjørn Wiinblad fra Rosenthal. Vasen er flad og har en let rund facon. På vasen er en dame, der holder to store solsikker i hver hånd ud fra kroppen. Markeret under bunden står der 2666 (trykt i selve porcelænet). Standen er velholdt - ingen skår, revner eller lignende. (Breden er 24 cm på det bredeste sted, og den er 22 cm høj.)
Billeder kan sendes.
Sælges Mokkakopper København Porcelæensmaleri merket K P M Anatgelig fra 1900 tallet